Журналістка із Києва шокована розкішшю закарпатських будинків

Журналістка із Києва шокована розкішшю закарпатських будинків
Журналістка "5 каналу" в шоці від побаченої розкоші в трьох селах Закарпаття.

 

На Закарпатті існує конгломерат великих сіл, які відрізняються надзвичайною розкішшю.

Про це зазначає журналістка Тетяна Даниленко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Культурний шок. Я була в Кончі-Заспі, в Пущі-Водиці, і в усіх інших київських беверлі-гіллсах, але такого ще не бачила. Конгломерат трьох великих сіл на Закарпатті, найбільше з яких називається Біла Церква. Усі хати (!) – велетенські палаци. І їх, цих замків та фортець – сотні і сотні. Більшість ще не обжиті. Немає ні садів, ні газонів, лише сотні квадратних метрів краси, якою її уявляють мешканці цих сіл. Крім палаців довкола майже нічого немає. Ну, магазини будівельні. А ще – самотній "Бріоні".

Місцеві називають ці краї селами контрабандистів. Якими б не були заробітки власників тутешніх замків та фортець, це історія останніх кількох років. Абсурд в тому, що якщо хтось перекриє ці заробітки, то таку нерухомість і не продаси, і утримувати нереально дорого.

На жаль, я поспішала і не могла більш детально пофотографувати. Але масштаби просто вражають. Ще раз: це сотні, якщо не тисячі розкішних вілл, побачивши які римські патриції відчули б себе просто лохами. А ви кажете – Лещенко, депутати, чиновники, e-декларації... Та наша країна – просто клондайк двадцять першого століття", – пише журналістка "5 каналу" на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Джерело: pmg.ua

 

 

03 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. порошенко 2016-11-03 / 12:55:04

    Велком ту в нижню апшу це ще не все там є і більші)