З розкраданнями на «Укрзалізниці» боротиметься UZ Security

З розкраданнями на «Укрзалізниці» боротиметься UZ Security
ПАТ «Укрзалізниця» хоче реформувати головне управління воєнізованої охорони для підвищення ефективності боротьби з розкраданнями на підприємствах холдингу.

 

Про це повідомляє «Центр транспортных стратегий».

Як відзначають в Мінінфраструктури, на перше півріччя 2016 року була розкрито тільки 19% від усіх випадків розкрадання вантажів та майна. У зв'язку з цим керівництво компанії представило нову концепцію роботи і функціонування своєї воєнізованої охорони.

Планується централізувати усі послуги з охорони в єдиній вертикально підпорядкованої структурі під брендом UZ Security.

Реформування передбачає оновлення кадрового складу і залучення професіоналів, відзначають в Мінінфраструктури. Набирати співробітників воєнізованої охорони в «Укрзалізницю» почнуть за новими вимогами.

В УЗ підрахували, що реформування воєнізованої охорони компанії підвищить показники розкриття випадків розкрадань на 50-70% в порівнянні з минулим роком.

Це станеться за рахунок використання можливостей груп швидкого реагування, впровадження сучасних засобів охорони, і завдяки створенню належних умов режиму праці і відпочинку працівників воєнізованої охорони.

Відзначається також, що в майбутньому до охорони окремих важливих інфраструктурних об'єктів будуть залучені працівники поліції, Національної гвардії і Державної спецслужби транспорту.

Джерело: Громадське

 

03 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів