Дядя Жора оцінив Мукачево

Дядя Жора оцінив Мукачево
"Місто гарне, мабуть, одне із найгарніших у Західній Україні", – гуморист та шоумен Дядя Жора про Мукачево.

 

У Мукачеві не часто побачиш відомих зірок. Але нещодавно до міста завітав непростий гість – Дядя Жора (Вадим Мичковський) – гуморист, ведучий, шоумен, автор проектів та продюсер. А віднедавна і ді-джей.

Саме для мукачівської аудиторії він презентував свій ексклюзивний сет, який був розбавлений веселими жартами та яскравим шоу. Газета «Панорама» вирішила скористатись можливістю і поспілкувалась з відомою зіркою сцени, яка дарує усмішки мільйонам українців. Дядя Жора розповів про свій виступ у Мукачеві, про свою не лише творчу, але й продюсерську діяльність, а також про грандіозні творчі плани на майбутнє.

– Як Вам Мукачево? Чи встигли вже щось побачити у нашому місті?

– Місто гарне, мабуть, одне із найгарніших у Західній Україні. Неймовірно вражає у цьому місті старовинна архітектура, яка милує око усіх, хто сюди приїжджає. Тут і публіка просто чудова. Мені вже тут неодноразово доводилось виступати перед мукачівськими глядачами і у якості ведучого, і у якості гумориста. І мукачівські глядачі на повну сприймають ту позитивну енергетику моїх виступів. Та цього разу по-особливому здивував мукачівців, які звикли мене бачити на сцені, як коміка, адже вони не лише почули веселі жарти, але й «запалювались» під мій сет. Оскільки я є шанувальником якісної комерційної танцювальної музики, то свій сет робив саме на основі хітів у стилі «dance». Це були найкращі як українські, так і закордонні хіти.

– Не секрет, що Ви є шоуменом. Яку шоу-програму Ви представили мукачівцям?

– Шоу-програма, яку я презентував мукачівській публіці, є унікальною, оскільки тут поєднано абсолютно різні формати: і DJ, i MC, і Comedy. Тобто, і був ведучим, і грав музику. І, безперечно, були жарти, оскільки без них не обходиться жодна моя шоу-програма. Не обійшлось без конкурсів, під час яких найактивніші гості шоу отримали подарунки.

– Ви знаний КВН-щик, гуморист, шоумен, ведучий, а тепер вже і ді-джей. Чи плануєте реалізувати себе ще в якихось напрямках?

– Планую себе реалізувати і в якості успішного продюсера. Ось вже 4 листопада у Києві відбудеться масштабне «Comedy Show UA». Саме на сцені КПІ виступатимуть зірки проектів «Comedy Club UА», «Бійцівский клуб», «Бігуді Шоу», «Розсміши коміка», «Ліга сміху». Крім того, мій продюсерський центр «Дядя Жора Company» саме зараз проводить кастинги на кілька проектів. Так, ще триває пошук нових веселих талантів на проект «Comedy Club UA».

Також стартував відбір на дівочий музичний гурт. Дівчата, які мають бажання стати новими зірками шоу-бізнесу, обов’язково мають мати як вокальні, так і хореографічні дані. Такий же кастинг проводиться і на проект «Comedy Girls», де братимуть участь дівчата з хорошим почуттям гумору. Потім перейдемо до створення і чоловічого гурту. Маю надію, що ці колективи стануть новою хвилею українського шоу-бізнесу.

– На екранах ми завжди бачимо Вас веселим, енергійним, драйвовим. Ви такі і в житті?

– Авжеж. Це стереотип, що професійний гуморист в житті сумний та нудний. У мене такого не буває. В житті мене можна побачити хіба що втомленим. Особливо втомлюють перельоти, пересадки. Тоді Дядю Жору можна побачити з серйозним, втомленим обличчям. Але і в сім’ї, і в житті намагаюсь бути таким, яким є на сцені: усміхненим, позитивним. Енергії мені додає кожен концерт, на якому виступаю. Кожен виступ для мене – це як зарядне для телефона. Під час виступів публіка мене заряджає енергією не те що на увесь день, на цілий місяць.

– Що б побажали читачам газети «Панорама»?

– Будьте усміхненими, позитивними, любіть життя. І зустрінемось на подальших вечірках та концертах.

Джерело: pmg.ua

 

04 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів