Що б закарпатцям з'їсти в листопаді

Що б закарпатцям з'їсти в листопаді
Листопад - чудовий місяць для хрестоцвітних

 

Ці продукти дозрівають в листопаді, і є їх потрібно саме зараз. Саме вони допоможуть підвищити захисні властивості організму і підготувати його до настання холодів. Про це пише health info.

Брюссельська капуста

Листопад - відмінний місяць для хрестоцвітних, в тому числі і для брюссельської капусти. Трохи охолола земля сприяє тому, що суцвіття втрачають властиву їм гіркоту. Cтиглі суцвіття мають насичений зелений колір і щільну текстуру. Така капуста просто нашпигована вітамінами й мікроелементами.

Морква

Моркву збирають з полів досить пізно та й зберігається вона досить довго і добре. Недооцінений потенціал моркви можна розкрити за допомогою таких додатків, як мед, волоські горіхи або селера. З моркви можна приготувати чіпси і безліч смачних гарнірів.

Журавлина

Багата на антиоксиданти і вітамін С журавлина дивно універсальна - свіжа ягода, можливо трохи підморожена, може стати основою для неймовірних соусів до м'яса, підлив і настоянок.

Цибуля - порей

Порей можна знайти в будь-якому супермаркеті. До листопада пагони цибулі-порею набувають світло-зеленого кольору і особливо пекучого смаку. Це означає, що концентрація активних речовин в цибулі зросла до максимальної позначки. А саме це потрібно нашому організму, який вимагає завантаження вітамінами.

Цибуля ріпчаста

Осіння цибуля є набагато соліднішим овочем, ніж її літні колеги. Цибуля осіннього сезону має темну, товсту шкіру і добре підходить для смаження і додавання до м'ясних і овочевих страв.

 

06 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів