Де в Ужгороді можливе відключення електроенергії

Де в Ужгороді можливе відключення електроенергії
Роботи триватимуть з 09.00 до 17.00.

 

За даними колл-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго», весь цей тиждень, з 7 по 11 листопада, працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть монтаж будинкових вводів на вулицях Донського, Белінського (В. Ковача), Рєпіна, Говорова, Некрасова, Володимирській (частково), площах Егана, Б. Хмельницького № 21, а також демонтаж ліній та перепідключення будинкових вводів на вулицях Оноківській, Мічуріна, Канальній (частково).

На вулицях Другетів, Джамбула (В. Комендаря) сьогодні, 7 листопада, працівники МРЕМу проводять роботи з ліквідації аварійної ситуації.

На середу, 9 листопада, запланований капітальний ремонт на ЗАТ "УМБ" на вулиці Огарьова № 6/8, ВАТ "ВБП" на вулиці Лавріщева (Шухевича) № 53А, ЗАТ "ПММ" на вулиці Успенського № 10, МПП "Васавам" на вулиці Огарьова № 4А, ВАТ "Закарпатська автобаза" на вулиці Огарьова № 4, ДП "Закакрпаттявтолколормет" на вулиці Лавріщева (Шухевича) № 54.

Капітальний ремонт також проводитимуть у четвер, 10 листопада, на вулицях Донського, Белінського (В. Ковача), Рєпіна, Говорова, Некрасова, Володимирській (частково), площах Егена, Б.Хмельницького № 21.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради

 

07 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів