Школярі Великоберезнянщини їздитимуть на нових автобусах

Школярі Великоберезнянщини їздитимуть на нових автобусах
Школи Великоберезнянського району отримали нові автобуси для перевезення учнів.

 

Ключі від двох транспортних засобів керівнику Великоберезнянщини та представникам районного відділу освіти у понеділок (7.11) вручили очільники Закарпаття – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс.

Шкільні автобуси гірський район придбав на заміну двох транспортних засобів марки «Богдан», які були передані два роки тому в зону проведення антитерористичної операції.

На закупівлю автобусів Великоберезнянщина отримала 1 млн 800 тис гривень освітньої субвенції з державного бюджету, решту необхідної суми виділили з районного бюджету – 960 тисяч гривень.

Нагадаємо, Закарпаття втратило в зоні проведення АТО на сході держави 20 шкільних автобусів, віддавши їх на потреби армії. Цьогоріч область отримала понад 26 мільйонів гривень з державного бюджету на придбання автобусів для учнів.

У співфінансуванні з місцевими бюджетами (а це відповідно 70% на 30%) для потреб районів у нинішньому році заплановано закупити 26 нових автобусів.

На початку серпня дев’ять автобусів на початку серпня отримали школи Ужгородського, Берегівського, Міжгірського і Рахівського районів. Згодом п’ять - школи Іршавського, Мукачівського, Виноградівського та Свалявського районів. Решта районів планують завершити тендерні процедури до кінця року.

Джерело: Прес-служба ОДА

 

 

07 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів