Найкращий велосипедист України у рейтингу МТВ - наш земляк!

Найкращий велосипедист України у рейтингу МТВ - наш земляк!
Протягом двох тижнів у селі Пилипець тривав відновлювально-оздоровчий навчально-тренувальний збір для велосипедистів-МТБ Закарпатської обласної організації ФСТ „Спартак”, що представляють збірну команду області та країни, під керівництвом Заслуженого тренера України з велоспорту Мельніка В.М.

 

До складу команди увійшли: Володимир Козловський (Майстер спорту України, член збірної команди України), який з 2016 року перейшов з категорії юніорів до чоловіків, за результатами сезону 2016 року в рейтингу українських спортсменів став першим. Також, був призером та переможцем любительських міжнародних змагань в Чехії та Словачині.

Василь Морозов (Майстер спорту України, кандидат збірної команди України), окрім виступів розпочав (на громадських засадах) тренерську роботу, зокрема в місті Мукачево.

Крістіна Конвісарова, яка в 2016 році розпочала виступати за Закарпатський „Спартак”, окрім результативних виступів виконала норматив Майстра Спорту України. Також на етапі (любительського) Кубка Світу в Чехії здобула перемогу.

Том Рего (кандидат збірної команди України), в цьому році теж перейшовши в категорію юніори, продовжив успішність виступів, виконавши норматив Майстра спорту України. 

Ніколетта Веклюк, перспективна дівчина, що протягом року була чемпіонкою України та переможницею етапу Кубка Світу (Румунія) серед дівчат, завоювала звання Кандидата в майстри спорту України.

Серед перспективних і талановитих хлопців є Іван Тодер та Юрій Диба, що також були учасниками та призерами зимового чемпіонату України.

Команда спортсменів під керівництвом Мельнік В.М. та голови Закарпатської облорганізації ФСТ „Спартак” Щадея М.С. об’єднались з метою розвитку та пропаганди велоспорту та велотуризму в нашому краї в Велоклуб „ЛІДЕР”.

За матеріалами Закарпаття.онлайн

 

08 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів