Жінок-насильниць на Закарпатті вдесятеро менше, ніж чоловіків

Жінок-насильниць на Закарпатті вдесятеро менше, ніж чоловіків
Під час відпрацювань на Закарпатті поліція окремо працює з громадянами, що вчиняють насильство в сім'ї

 

В рамках проведення загальнодержавного оперативно-профілактичного відпрацювання на території Закарпатської області за добу було розкрито 14 злочинів. Повідомлено про підозри з числа розпочатих до початку відпрацювання 7 особам, затримано з числа оголошених у розшук двох осіб

 На території області впродовж 7 листопада заступило 109  нарядів.  Усього на проведення оперативно-профілактичного відпрацювання, у тому числі на забезпечення публічної безпеки і порядку за добу було задіяно співробітників відділів та відділень поліції  у містах та районах, роту поліції особливого призначення, відділ безпеки дорожнього руху, поліцію охорони, кінологів та інших.

Крім вже звичних для відпрацювань перевірок місць можливого скупчення криміногенного елементу, торгових та розважальних закладів, транспортних засобів та роботи з особами у «групі ризику», поліція розпочала активну перевірку родин, де вчиняється насильство в сім’ї.

За добу в Ужгороді було перевірено 13 з 149 осіб, які вчиняють такі протиправні дії по відношенню до членів сім’ї. На обліку в поліції в обласному центрі Закарпаття за насильство в родині перебуває 13 жінок та 136 чоловіків. Дільничні за результатами огляду в ході проведення загальнодержавного оперативно-профілактичного відпрацювання склали протоколи за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто за вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми.

За матеріалами відділу комунікації поліції Закарпатської області

 

08 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів