Справжні закарпатські «пересічники» обурюються майбутній акції протесту на кордоні та називають активістів терористами

Справжні закарпатські «пересічники» обурюються майбутній акції протесту на кордоні та називають активістів терористами
Не всі власники авто на іноземній реєстрації підтримують перекривання кордону, яке повинне відбутись у суботу. 

 

Так, у мережі «Фейсбук» з’явились пости, в яких автори закликають не проводити акції, оскільки це викликає масу незручностей.

«Дорогі друзі! Я такий самий "пересічник" як і ви. Авто на іноземній реєстрації маю протягом одного року, і протягом цього року ні разу не просрочив термін 5-ти днів. Коли я купував авто мене попереджували друзі, рідні та знайомі щоб я задумався, бо вимушений буду кожного дня їздити на круг. Я знав на що йду, тому і не жаліюсь. Минулого разу коли блокували КПП Ужгород я двічі їздив до Берегівщини робити пересічку потративши 30 літрів дизельного топлива і 2 дні робочого часу!!!!питання: хто буде компенсовувати???чому я знову маю їхати в інший КПП робити пересічку???Що Вас не влаштовує??? Кожний із Вас хто брав Авто на іноземній реєстрації знав на що іде!!!Сьогодні не має проблеми зробити круг, можна робити зранку в 6-7-8 годині ранку перед роботою(так зазвичай я роблю) або в ночі, це триває лише 15-35 хв», - ідеться у пості Миколи Копанишина

Журналістка Ганнуся Тарканій-Твердохліб також не дуже задоволена майбутньою акцією, проте вважає, що купити авто у Європі набагато вигідніше.  

«Мені перекритий кордон - це просто мільйон незручностей і збитків. Але люди, яких влаштовує ситуація з цінами на вторинному ринку, яких влаштовує розмір мита, яких влаштовує кількість днів на перебування іноземних авто - це просто винос мозку для мене», - ідеться у її коментарі.

У коментарях до посту Миколи Копанишина розгорілась справжня дискусія. Хтось підтримує майбутню акцію, хтось проти.

«Паша Павлов молодець. Ніяких гарантій змін на краще немає, але якщо нічого не робити то і не буде!!!!», - пише Юрій Василечко.

Іштван Когут прирівнює активістів-«пересічників» до терористів. 

«Цікаво чим ви кращі за терористів, вони теж бомблять,взривають мирне населення, яке найбільше страдає. Йдіть під Києвом тусуйтесь, а не всі за ваших 5днівок мають страждати», - ідеться у коментарі. 

 

10 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. O2 2016-11-11 / 00:41:30

    Підтримую позицію Миколи Копанишина і Іштвана Когута. Чому заручниками інтересів " пересічників" мають бути подорожуючі за кордон наші люди і іноземці, які зовсім тут ні при чому і не розуміються у цій ситуації і думають, що Закарпаття і Україна - яма, в яку краще не лізти ? У "заручники" потрібно "брати" тих посадових осіб, до яких є мотивовані претензії і конкретні пропозиції - у вирішенні данного питання. Інші дії - такі як блокування КПП - розумію як егоїзм і перекладання своїх проблем на всіх не причетних до цього людей.

  2. олег 2016-11-10 / 21:53:01

    А вони не власники цих автомобілів це власність іноземних фірм і громадян.Чому вони не протестують?