Москаль оприлюднив, яку контрабанду пропустила "файта" з ДФС

Москаль оприлюднив, яку контрабанду пропустила "файта" з ДФС
Москаль просить Насірова провести службові розслідування щодо фактів контрабанди крупних партій сигарет через митні пости на Закарпатті.

 

Цієї середи (10.11) прикордонна поліція Румунії виявила 12 пакунків із сигаретами, незаконно переправлених з України через митний пост «Солотвино» в Тячівському районі. Самі переправники втекли, злякавшись румунських правоохоронців. Наступного дня, 11 листопада, митники Словаччини біля Міхаловце (місто поблизу кордону з Україною) арештували крупну партію контрабандних сигарет (близько 500 тисяч пачок) і фальсифікованого алкоголю. Очевидно, сигарети були переміщені в Словаччину через митний пост «Ужгород».

У зв’язку з цим Геннадій Москаль направив голові Державної фіскальної служби Роману Насірову листа з проханням провести силами ДФС, а також силовиків Румунії та Словаччини, службові розслідування і з’ясувати, за яких обставин і при яких змінах митників стали можливі незаконні переміщення товарів.

Закарпатську митницю зараз повністю контролює «файта» з Державної фіскальної служби, – коментує факти контрабанди Г.Москаль. – Тому відповідальність за все, що коїться на митних постах, лягає на ДФС. Дуже сподіваємося, що вказані факти не залишаться без жорсткого реагування з боку керівництва фіскальної служби. В іншому разі напрошується закономірний висновок, що контрабанда, кількість якої значно зросла за останні тижні, «дахується» самими митниками.

Джерело: Прес-служба ОДА

 

12 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів