Москаль: Мукачівська міськрада незаконно виплатила понад 700 тисяч бюджетних коштів

Москаль: Мукачівська міськрада незаконно виплатила понад 700 тисяч бюджетних коштів
У ході ревізії використання коштів на соціальну підтримку населення в Управлінні праці та соціального захисту населення Мукачівської міськради виявлені фінансові порушення на значні суми.

 

У ході ревізії використання коштів на соціальну підтримку населення в Управлінні праці та соціального захисту населення Мукачівської міськради виявлені фінансові порушення на значні суми. Ревізію проводив Західний офіс Держаудитслужби в Закарпатській області за дорученням Кабінету Міністрів України. Усього встановлені незаконні виплати бюджетних коштів на суму понад 700 тисяч гривень.

Зокрема, внаслідок надання внутрішньо переміщеними особами недостовірної інформації щодо майнового та фінансового стану, а також відсутності контролю з боку Управління праці та соцзахисту населення за достовірністю таких даних, незаконно виплачено допомоги на суму 400 тисяч гривень.

Крім того, як писав Ужгород.нет,  ревізія виявила незаконне використання бюджетних коштів у сумі 300 тисяч гривень на виконання місцевої програми «Додатковий соціальний захист мукачівців». Одноразову адресну грошову допомогу на дороговартісне лікування надано без підтвердження факту перебування громадян на лікуванні в медичних закладах, а також відсутності документів щодо витрат на проведення хірургічних втручань та лікування. Матеріали ревізії передані в Прокуратуру Закарпатської області. 

 

 

13 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів