Порошенко зустрінеться з Трампом

Порошенко зустрінеться з Трампом
МЗС України працює над підготовкою зустрічі президента Петра Порошенка із Дональдом Трампом, який перміг на виборах президента США.

 

Про це повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін в інтерв’ю ТСН.

«Зараз обговорюватимемо з командою Трампа, відбудеться зустріч з президентом до вступу на посаду, або після», – сказав він.

За його словами, Україна готова до співпраці з обраним президентом США Дональдом Трампом та його республіканською адміністрацією. При цьому українські політики і дипломати й надалі підтримуватимуть активні контакти з представниками Демократичної партії в Сенаті і Палаті Представників.

«Основний акцент буде на встановлення дійових зв'язків з командою Трампа, але це не означає, що ми припинимо всі зв'язки з демократами. Нам потрібна ефективна двопартійна підтримка», – заявив Клімкін.

Клімкін також висловив упевненість, що Захід підтримуватиме Україну в боротьбі проти російської агресії.

«Самі ми точно не залишимося, тому що в цивілізованому і трансатлантичному співтоваристві є розуміння, що таке Росія», – сказав голова МЗС.

Раніше Порошенко привітав Дональда Трампа з перемогою на президентських виборах США. Також голова української держави запросив новообраного американського президента відвідати Україну.

 

14 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів