Москаль розповів, де на Закарпатті вже можна їхати і коли всюди буде "світло"

Москаль розповів, де на Закарпатті вже можна їхати і коли всюди буде "світло"
Москаль: «Проїзд через усі перевали із закарпатського боку вільний, на розчистці снігу задіяні 25 одиниць техніки»

 

Два села в області залишаються частково знеструмленими

        Станом на першу половину понеділка (14.11) с.Кваси (Рахівський район) усе ще залишається частково знеструмленим через дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої була пошкоджена електроопора. У ніч на понеділок через налипання снігу та спрацювання системи захисту також частково знеструмлене с.Гусний (Ужоцька сільська рада Великоберезнянський район).

– В обох селах працюють аварійні бригади, сьогодні до обіду безперебійне електрозабезпечення має бути відновлене, – зазначає голова ОДА Геннадій Москаль. – Проїзд через усі перевали із закарпатського боку вільний, на розчистці снігу задіяні 25 одиниць техніки, в тому числі грейдер. Дорожники повністю забезпечені технічною сіллю для посипання доріг.

У найближчі дні опадів на Закарпатті не очікується, однак відбудеться похолодання до 5 градусів морозу в низинних районах і до мінус 10 – в горах. З п’ятниці почнеться потепління, в суботу й неділю вдень – аж до 10 градусів тепла. Паралельно на Закарпатті пройдуть дощі, однак різкого підняття води в річках і виникнення паводкової ситуації не відбудеться.

Нагадаємо, негода в суботу знеструмила на Закарпатті повністю 12 населених пунктів і частково- ще один

За матерілами прес-служби Закарпатської ОДА

 

14 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів