Особлива увага - дітям та водіям автобусів протягом тижня Безпеки дорожнього руху

Особлива увага - дітям та водіям автобусів протягом тижня Безпеки дорожнього руху
Міськрада Ужгорода долучилася до тижня Безпеки дорожнього руху. Поліція, перевізники, управлінці обговорили, що треба зробити в місті.

 

До 20 листопада по всій Україні триватиме тиждень Безпеки дорожнього руху. В рамках численних заходів, які з цієї проблематики проводяться за участю різних фахівців, сьогодні в Ужгородській міській раді відбулася робоча нарада під керівництвом першого заступника міського голови Іштвана Цапа за участю працівників відділу транспорту, державних  закупівель та зв’язку, перевізників, Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві.

Зазначалося, що протягом ще не завершеного 2016 року на Закарпатті сталося вже1276 ДТП, із них 242 - ДТП з потерпілими, в яких 306 осіб травмовано та 21 особа загинула.

Поліцейські зафіксували 1166 водіїв за кермом напідпитку, загалом за порушення правил дорожнього руху водії в нашій області сплатили вже 3 мільйони 57 тисяч гривень.

Учасники наради обговорили, зокрема, як мінімізувати в Ужгороді незручності для водіїв під час перекриття вулиць для проведення ремонтів. Інша міська проблема – паркування на тротуарах, її пропонують вирішувати встановленням, під час майбутніх ремонтів і реконструкцій, стовпчиків, які унеможливлять заїзд на пішохідну частину.

Працівники патрульної поліції наголосили на роботі з дітьми, школярами, яка триває постійно і буде особливо актуалізована протягом тижня Безпеки дорожнього руху. Перевірятимуть поліцейські і роботу водіїв автобусів.

за матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

16 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів