Новорічні ялинки’2016 – уже не чіпи, а наклейки

Новорічні ялинки’2016 – уже не чіпи, а наклейки
Цього року «справжність» лісових зелених красунь можна визначити за наявністю уже не чіпа, а наклейки.

 

Про це повідомила у Фейсбук т.в.о. голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич.  

Зокрема, очільниця зазначає:

«Держлісагентство вже почало готуватися до новорічних свят. Сьогодні підписала наказ про посилення охорони хвойних насаджень.

Рейдові бригади держлісохорони будуть спільно з працівниками Нацполіції та Держекоінспекції, громадськими інспекторами з охорони довкілля, громадськістю та представниками ЗМІ виявляти правопорушників.

Також кожен громадянин перед новорічними святами зможе особисто ознайомитися з обсягами, місцями реалізації, цінами на новорічні ялинки на сайтах облуправлінь лісомисливського господарства та лісгоспів. Громадяни зможуть купувати ялинки прямо в державних лісгоспах. Це буде значно дешевше, ніж на ялинкових базарах. Наприклад, у Житомирській області середня ціна за погонний метр складатиме в середньому 30 гривень.

Новорічні ялинки будуть маркуватися самоклейними етикетками. Вони спеціально розроблені, а їхня вартість лише 0,63 грн за штуку. Перевірити законність походження ялинки можна буде он-лайн.

Кожен може сам вирішувати, яку ялинку він встановить вдома на новорічні свята. Ми в родині вже не перший рік ставимо штучну ялинку».

 

 

16 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів