«Карпати» націлюються на перемогу в Єврокубках

«Карпати» націлюються на перемогу в Єврокубках
19-20 листопада в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбудуться матчі 3 раунду Європейського кубку Виклику (Челендж Кап), в яких ужгородські «Карпати» поміряються силами з швейцарським клубом «Ротвайс» (Тун). Обидва матчі за попередньою домовленістю сторін пройдуть в Ужгороді.

 

Президент ГК «Карпати» Олександр Ледида  зауважив, що очікує від своєї команди переможний результат: «Сьогодні команда як фізично так і тактично повністю готова до цього матчу, а тим паче, проводимо обидва поєдинки в рідних стінах, тож сподіваюся пройдемо стадію 1/16 фіналу й продовжимо боротьбу за цей почесний європейський трофей. Тренерський штаб повинен психологічно налаштувати дівчат на цю зустріч, вселити в них віру в перемогу».

В свою чергу головний наставник команди Борис Петровський був дещо стриманим й зауважив на брак спаринг-партнерів з  жіночих команд  у ході підготовки до відповідальної гри:

–        Команда тренувалася в звичному режимі одно- та дворазових тренувань. На жаль, не вдалося провести спаринги проти жіночих команд, бо в нас немає достатньої кількості гравців, щоб провести спаринги з власними гравцями. Хотіли зіграти такий матч з дівчатами з дитячо-юнацької спортивної школи, але вони поїхали в Бровари на черговий тур  чемпіонату України в Дитячо-юнацькій  гандбольній лізі.

Щодо суперника, то швейцарська команда у внутрішньому чемпіонату йде на другій сходинці, а в середу, 16 листопада провели виїзний матч на кубок Швейцарії, в якому перемогли.  «Ротвайс» - це міцна, дисциплінована  команда, у складі якої виступають 4 легіонери зі Словенії, Сербії, та навіть заокеанської Чілі. 

Джерело: Роман СЕНИШИН

Фото автора: Тренування перед євро кубковим матчем

 

 

 

 

17 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів