Студенти УжНУ спілкувались із поліцейськими

Студенти УжНУ спілкувались із поліцейськими
Вчора у рамках тижня безпеки дорожнього руху відбулась зустріч студентів Ужгородського національного університету з представниками Національної поліції в Закарпатській області.

 

До студентів першого курсу юридичного, біологічного, хімічного, фізичного, історичного, медичного факультетів, а також факультету здоров’я людини, інформаційних технологій, МПМБ та кафедри фізичного виховання сьогодні завітали представники поліції.

Головний спеціаліст відділу організації реєстраційно-екзаменаційної роботи та взаємодії із суб’єктами господарювання РСЦ МВС в Закарпатській області Сергій Славич, представники відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції старший інспектор, капітан поліції Лідія Мацецка та інспектор, капітан поліції Анатолій Довганич відвідали наш виш з метою привернення уваги до проблем безпеки на дорогах.

Лідія Мацецка розповіла студентам про відповідальність яку несуть  юні автомобілісти, а також наголосила на необхідності проходження відповідного навчання та отримання документів  – водійських прав.

Детальніше про водійські посвідчення студентів ознайомив Сергій Славич, у свою чергу Анатолій Довганич розповів слухачам статистику дорожньо-транспортних пригод, які трапились за останні десять місяців. Капітан поліції наголосив, що аварії на дорогах частішають. У порівнянні з минулим роком стало більше смертельних випадків на дорогах, а також травмувань – різного ступеню тяжкості.

Студентам вишу були також продемонстровані міні-відеоролики про важливість дотримання правил безпеки та дано поради: завжди використовувати ремені безпеки, не розмовляти по мобільному телефону, не вживати алкоголю перед тим як сідати за кермо та бути максимально уважними під час дорожнього руху.

Джерело: Прес-служба УжНУ 

 

17 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів