Президент привітав студентів зі святом

Президент привітав студентів зі святом
Вітання Президента з нагоди Дня студента.

 

Дорогі друзі!

Сердечно вітаю вас, наше молоде інтелектуальне покоління, із Днем студента.

Сьогодні більш ніж півторамільйонна студентська громада є рушійною силою розквіту держави, розвитку її економіки та культури, становлення громадянського суспільства.

Серед студентства є багато тих, хто захищав Україну від російської агресії. Я впевнений, що вони стануть лідерами у своїх студентських колективах і що серед них є майбутні лідери нашої держави.

Нині молодь все більше виявляє інтерес до вивчення військової справи. І я це підтримую, адже прагнення здобути фахові знання та вміння у цій царині свідчать про неабияку відповідальність за розбудову обороноздатності держави, утвердження миру на рідній землі.

Дуже важливою є також ваша всебічна підтримка впровадження у країні реформ, що стануть запорукою обраного нами європейського майбутнього та утвердження позитивного іміджу України у світі.

Переконаний, що попри будь-які складнощі держава зробить усе можливе, аби забезпечити доступ до якісної освіти кожному громадянину, створити належні умови для здобуття знань та опанування професій.

Щиро бажаю всім миру, міцного здоров’я, щедрої долі та невичерпної енергії задля майбутніх звершень в ім’я України.

Петро ПОРОШЕНКО

Джерело: www.president.gov.ua

 

 

17 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів