Як УжНУ своїх студентів зі святом вітає

Як УжНУ своїх студентів зі святом вітає
З нагоди святкування міжнародного Дня студента сьогодні, 17 листопада, у ректораті Ужгородського національного університету зібрали найактивніших студентів вишу.

 

«Найкращі роки – студентські, хоч це, можливо, і звучить банально. На мою думку, якби існувала машина часу і людина мала б можливість повернутися у певний період свого життя, то більшість із нас із задоволенням повернулися б саме у студентські роки. Тому цінуйте зараз те, що маєте, і живіть гідно. Дуже приємно, що ви обрали для здобуття фаху саме Ужгородський національний університет, і щиро сподіваюся, нам вдається готувати не тільки хороших спеціалістів, але й достойних громадян. У цей прекрасний день бажаю, щоб ви були активні, відкриті, прогресивні. Рухайтеся постійно вперед», - звернувся до студентів Володимир Смоланка.

Від імені Ужгородського міського голови Богдана Андріїва студентів привітав і заступник керівника міста Олександр Білак. Олександр Павлович побажав енергійності, якомога більше яскравих моментів у житті, цілеспрямованості, щоб були активними у громадському житті і ніколи не зупинялися на досягнутому.

Олександр Білак, зокрема, підкреслив активність студентів не тільки у житті університету:

«Дуже приємно, що студенти УжНУ проявляють ініціативу, беруть участь у житті міста. Прикладом є Молодіжна координаційна рада, створена при Ужгородській міській раді. Саме завдяки активній позиції студентів УжНУ нам вдалося створити раду, на засіданні якої вчора офіційно обрали керівника - ним став голова студентського самоврядування УжНУ Олександр Варшава».

Найактивніших студентів відзначили грамотами, які вручили Володимир Смоланка та Олександр Білак.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

17 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів