Ужгородська красуня розповіла, як змінилося її життя після перемоги у конкурсі

Ужгородська красуня розповіла, як змінилося її життя після перемоги у конкурсі
Минулого тижня в обласному центрі Закарпаття відбувся конкурс «Міс Ужгород – 2016».

 

За корону найгарнішої позмагалися чотирнадцять претенденток, проте перемога дісталася одній. Найпочесніший титул конкурсу «Міс Ужгород» отримала студентка ІІІ курсу юридичного факультету УжНУ – Ксенія Струк.

Видання поспілкувалося з красунею про дозвілля, конкурс та, звичайно, формулу успіху.

– Ксеніє, яким був шлях до перемоги на «Міс Ужгород»?

– Якби два місяці тому хтось сказав мені, що я буду переможницею, я б ніколи не повірила і скоріше б за все щиро посміялася. Я з дитинства займалася танцями та страшенно любила виступати перед глядачами.

Оскільки потреба у виступах на сцені залишилася, я вирішила взяти участь у конкурсі «Міс Ужгород». За мету ставила не перемогу, а виключно хотіла отримати задоволення від самого процесу підготовки.

–  Як відбувалися тренування? Кого з учасниць вважали найбільшою конкуренткою?

– За два місяці тісної праці з конкурсатками, адже ми бачились майже щодня, я знайшла друзів. Щиро вірю, що жіноча дружба існує, під час конкурсу ми дуже допомагали одна одній, прислухалися до думок інших, аби кожна могла себе проявити якнайкраще.

Всі дівчата дуже красиві і заслуговують на перемогу, тому рівень конкуренції був високим.

– Чоловічої уваги після конкурсу побільшало? Ваше серце вільне?

– Скажу відверто, побільшало. Люди почали впізнавати на вулицях, додаватись у друзі у соцмережах. Для мене це трохи дивно і по-новому. Що стосується любовних справ – то вважаю, що особисте має залишатись особистим.

– Раніше брали участь у подібних заходах?

– Якщо говорити про конкурси краси, то це фактично третій конкурс. Першим був «Міс ПГК УжНУ», в якому здобула перемогу і взяла участь у «Міс УжНУ – 2014». Також була моделлю на модних показах дизайнерського одягу в різних куточках Закарпаття.

– Учасниці «Міс Ужгород» знялися в дотепному відеоролику «Нашої Файти», де над ними дотепно пожартували. Чи одразу погодилися на таку роль?

– Так, всі конкурсантки з радістю погодились на участь у відео від "Нашої Файти", я в тому числі. Я особисто ціную в людині вміння посміятися над собою.

– Хто підтримував під час проекту?

– Звісно, вдома всі мене підтримували, моя родина, друзі та знайомі.

– Що робите, щоб залишатися в формі? Особливі дієти, програми тренувань?

– Я себе ні в чому не обмежую, їм усе, що заманеться. Займаюся спортом як мінімум 2 рази на тиждень. Кожного ранку натщесерце випиваю склянку теплої води з лимоном. Потім у мене зажди повноцінний сніданок. На обід я стараюся їсти гарячий суп, також важливою є легка вечеря.

– Яким спортом займаєтеся?

– Я займаюсь спортом з дитинства: з 5 років я – професійно художньою гімнастикою, крім цього, 8 років відвідувала студію сучасного танцю «Бліц». Паралельно з тим брала участь у змаганнях з легкої атлетики.

– Як проводите дозвілля?

– Весь свій вільний час я присвячую або своїм вподобанням, або рідним. Оскільки я стежу за фігурою, тому ходжу на тренування, випробовую свої кулінарні здібності новими рецептами, або ж просто проводжу час у сімейному колі чи з друзями. Також люблю подорожувати.

– Чим плануєте займатися в майбутньому? Модельна кар’єра чи юриспруденція?

– Наразі навчаюся на ІІІ курсі юридичного факультету УжНУ, тому хочу працювати і в юриспруденції. Але я б злукавила, якби відповіла, що не планую пов’язати своє життя з модельним бізнесом, та, як кажуть, час покаже.

– Вже готуєтеся до конкурсу «Міс Україна – 2017»? Як збираєтеся вражати журі?

– Насправді ще й досі ніяк не звикну до титула «Міс Ужгород». Тому про конкурс «Міс Україна» серйозно не задумуюся поки що. Проте обіцяю, що буду робити все можливе, аби презентувати себе і нашу область якнайкраще.

Джерело: Закарпатський кореспондент

 

18 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів