Ситуація із блокуванням кордонів загострюється: активісти планують перекривати і рух вулицями Ужгорода

Ситуація із блокуванням кордонів загострюється: активісти планують перекривати і рух вулицями Ужгорода
Про це йдеться у відео, відзнятому "Uzh Inform".

 

Вчора ввечері власники авто з іноземною реєстрацією заблокували найбільший КПП «Тиса», що на кордоні з Угорщиною. Через блокаду утворилися кілометрові черги і робота пункту пропуску була призупинена. Активісти вчергове вимагали збільшити термін перебування іноземних авто на території України з 5 діб, як це є зараз, до одного року. Акція була попереджувальна, тривала вона всього півтори години, після чого проїзд розблокували.

Однак до того часу вже утворилася черга з майже двохсот автомобілів. Досі залишаються заблоковані проїзди до КПП «Ужгород» та «Солотвино», а вже в п’ятницю вдень активісти обіцяють заблокувати й рух вулицями Ужгорода.

 

Іван водій: "Якщо люди мають щось проти системи і хочуть боротися за свої права, то це робиться не тут. Це робиться не так аби створювати дискомфорт іншим людям".

Наталія ЄСЬКІНА речниця Чопського прикордонного загону: "Про факт блокування прикордонники повідомили працівників нацполіції. Через півтори години ситуацію було вирішено. Власники транспортних засобів з іноземною реєстрацією перестали перешкоджати руху транспортних засобів. Але відбулося накопичення транспортних засобів перед пунктом пропуску, але от прикордонники працюють вживають всіх заходів щодо оформлення осіб і транспортних засобів, які прямують за кордон".

Читайте також: Величезні черги з автомобілів зафіксовано на західному кордоні

Джерело: uzhinform.com

 

18 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів