Вихованці Великибичківської школи-інтернату приймали гостей-прикордонників

Вихованці Великибичківської школи-інтернату приймали гостей-прикордонників
В рамках програми національно-патріотичного виховання прикордонники Мукачівського загону учора побували у вихованців Великибичківської школи-інтернату, що у Рахівському районі на Закарпатті. В цей навчальний заклад, де виховуються близько 200 дітей із малозабезпечених сімей, прикордонники навідались не вперше.

 

Нині прикордонники, серед яких були і військовослужбовці, які  брали участь в АТО, приїхали до дітей, аби провести з ними уроки мужності та в черговий раз висловити вдячність за малюнки і листи, які діти передають бійцям на схід України, та подарували подарунки.

Прикордонники показали дітям зразки техніки та озброєння, які «зелені берети» використовують під час охорони державного кордону. Діти із задоволенням роздивлялися  біноклі, прилади нічного бачення, за допомогою яких охоронці кордону виявляють у темряві порушників кордону. Але найбільше, вже традиційно, діток вразив службовий собака, який продемонстрував неабияке вміння та кмітливість, чим дуже повеселив дітлахів та створив  веселий настрій.  

Діти, в свою чергу, підготували для охоронців держрубежу чудовий концерт, щиро й безпосередньо розповідали прикордонникам про свої мрії і плани на майбутнє та запросили прикордонників у гості на найближче свято.

Джерело: Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

 

 

18 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів