Керівництво Мукачева, яке втратило аеропорт міста, хоче взяти ужгородське летовище ДОКУМЕНТ

Керівництво Мукачева, яке втратило аеропорт міста, хоче взяти ужгородське летовище ДОКУМЕНТ
Мукачівська влада просить передати ужгородський аеропорт у комунальну власність Мукачева

 

Відповідне прохання мер Мукачева Андрій Балога надіслав міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та голова Закарпатської облдержадміністрації та облради, пише ПроЗак.

Мукачівська влада переконує, що відновлення роботи аеропорту потрібне Закарпаттю для покращення інвестиційної привабливості та розвитку туризму і гарантує, що у випадку передачі аеропорту "Ужгород" у комунальну власність Мукачева він скоро запрацює і буде утримуватися в належному стані.

Саме сьогодні в Ужгороді міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що навесні аеропорт "Ужгород" відновить роботу.

Нагадаємо, минулого року депутати Мукачівської міськради двічі ліквідовували "Міжнародний аеропорт "Мукачево", його територія поділена і частково земельні ділянки віддані у користування окремим особам.

 

18 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. засранцю малому бало 2016-11-18 / 20:05:24

    свій аеропорт у мукачеві попередніки Балоги із лендьелом, маньяком шахрайков іваницьков анцьов, федівом, продали, розкрали, плити взлітні у Іванівцях на кірпічному заводі малого балоги, другі плити у Кішів на базарі ГІДІ у мукачові, інші перед хижов гелетея у Росвигові, свата балоги, землі аеропорта уже роздали самим нужденним серед яких мати нач.земельного відділа островського Миколи(зятя Іваницької Анці колишньох правої руки балоги, яка пів містак має в оренді вмісті із Федівом) та інших "жебраків"-блатних, а тепер зазіхають на обласний аеропорт.
    ще мукачево там свій злодійський слід не лишало. Якщо на то пішло, то є ціла область і рада обласних обранців яким і вирішувати про ужгородський аеропорт, ане молодому засранцю-меру.
    у себе в місті хай газдує! завлив усе в мукачеві, тепер взяв вектор на обласний центр.наглота смолова!

    це був 2012 рік!
    Як Балоги заробляли на знищенні Мукачівського військового аеродрому, або Історія однієї афери

    http://www.trubyna.org.ua/nadzvychajne/velykyj-kurator-dogazduvavsya/
    цитата