В Іраку наклав на себе руки український миротворець

Уранці у п’ятницю, 2 липня, в Іраку під час несення служби в добовому наряді у гуртожитку загинув командир відділення підвозу роти матеріального забезпечення 6-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Роман Гензерський, 1981 року народження.

 

Про це повідомив керівник прес-служби українського миротворчого контингенту в ?раку. Пізніше інформацію підтвердили в Міністерстві оборони України.

Смерть настала внаслідок пострілу в голову з власної вогнепальної зброї військовослужбовця - автомата АКС-74. За попередніми даними, сержант наклав на себе руки.

За фактом його загибелі розпочато розслідування.

За інформаці?ю представника прес-служби миротворчого контингенту, зараз фахівці медичної роти і підрозділу військової поліції проводять судово-медичну експертизу і слідчі дії.

Протягом служби в ?раку Роман Гензерський виконував службові завдання в межах базового табору і до участі в діях, пов?язаних з патрулюванням, конвоюванням і охороною важливих об??ктів не залучався.

Заре?стровано також його рапорт, у якому Гензерський висловив бажання залишитися в ?раку на другий термін і продовжити службу в складі наступної 7-ї окремої механізованої бригади.

Керівництво Міністерства оборони України висловило співчуття рідним і близьким загиблого.

 

02 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів