Наставник швейцарської команди прокоментував гру із закарпатками

Наставник швейцарської команди прокоментував гру із закарпатками
“Карпати» вдруге перемагають швейцарський «Ротвайс».

 

Як повідомляв "Uzhgorod.net.ua" раніше, ужгородські гандболістки перемогли швейцарок.

Ужгородські «Карпати» в другому матчі 1/16 фіналу європейського «Челендж Кап» здолали швейцарський клуб «Ротвайс» з м. Тун з рахунком 20:17. Перший період матчу пройшов під диктовку українок, які пішли на перерву з перевагою в три м’ячі – 11:8.

Проте зі стартових хвилин другого тайму швейцарки зуміли вирівняти гру  й зрівняли результат у матчі 12:12, а далі й взагалі зуміли повести в рахунку – 12:13. Але якщо в польових гравців не клеїлася гра в атаці  нашу команду виручила воротар Ірина Бобаль-Яблонська, яка скористалася відсутністю заміни воротаря в стані суперника на польового гравця й двічі з власної зони влучила в ворота «Ротвайса». Ці два м’ячі й стали переломними в цьому двобої. Далі вже включилися й гандболістки – Ірина Компанієць закинула, Ольга Сухецька й команда знову вийшла вперед, а надійна гра воротаря додала впевненості дівчатам. Тож є друга перемога в євро кубках і вихід в 1/8 фіналу «Челенждж Кап».

Після матчу наставник швейцарської команди Штендер Йорг зазначив, що для команди потрапляння в розіграш Кубку виклику – вагомий здобуток, а перемога його підопічних над італійками – сталася завдяки перевазі в швидкості та антропометрії  гравчинь.  Щодо «Карпат», то на думку швейцарського фахівця українки значно потужніші за його команду, хоча в лінії захисту на його думку його підопічні відіграли добре, а то у нападі не вийшло реалізувати свої нагоди.

Джерело: Роман СЕНИШИН     

 

21 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів