Москаль попередив потенційного головного закарпатського митника: спокійно жити йому не дасть

Москаль попередив потенційного головного закарпатського митника: спокійно жити йому не дасть
Виконувачем обов’язків начальника Закарпатської митниці Державна фіскальна служба планує призначити такого собі Олександра Щуцького, котрий зараз є начальником митного поста «Луцьк» і паралельно виконує обов’язки заступника начальника Волинської митниці ДФС.

 

– Людина, яка раніше ніколи не працювала в Державній фіскальній службі, зробила карколомну кар’єру на митниці, – зазначає Геннадій Москаль. – Чотири місяці тому, в липні цього року Щуцький вперше потрапляє в органи ДФС, а вже у вересні стає начальником митного посту «Луцьк» і в.о. заступника начальника Волинської митниці. Єдине, чим він відомий на Волині й за її межами, – це автопарком елітних автомобілів (Бентлі, Мерседес, Ауді, БМВ), катером, водним мотоциклом та дорогим житлом, які записані на дружину та батьків.

І тепер ось цього дизайнера за освітою і «мажора» за покликанням, котрий немає ніякого професійного досвіду в митних органах, готують перекинути на Закарпаття в статусі в.о. начальника митниці.

У мене питання до голови ДФС пана Насірова – що це за експерименти він збирається проводити на Закарпатті? Невже шановний голова ДФС думає, що ніхто не розуміє, з якою метою Щуцького хочуть призначити на Закарпаття, і сподівається, що я за цим спокійно буду спостерігати? Якщо так, то він дуже глибоко помиляється.

За матеріалами сайту Геннадія Москаля

 

21 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів