За тиждень Закарпаттяобленерго виявило в області порушень на півмільйона гривень

За тиждень Закарпаттяобленерго виявило в області порушень на півмільйона гривень
ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 14 по 20 листопада поточного року працівниками Товариства виявлено 80 фактів крадіжок електричної енергії.

 

Було складено 62 Акти про порушення Правил серед населення та 18 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж останнього тижня було виявлено в Рахівському районі(12 порушень). Найчастіше побутові споживачі незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб енергопостачальника (19 випадків). Також частим порушенням за останній період є  вплив на роботу засобу обліку з метою зміни його показів та підключення розетки прихованої електропроводки.

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 9-ти районах. Найбільше порушень при цьому спостерігається у м. Ужгороді та у Виноградівському районі (4 та 3 випадки відповідно). Так, найпопулярнішим порушенням стало пошкодження засобу обліку (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше), використання електричної енергії для підприємницької діяльності, яка повинна сплачуватися за відповідним тарифом, та пошкодження індикаторів впливу змінного магнітного та електричного полів.

При цьому впродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 520,29 тис.грн, із яких у побуті – на суму 421,51тис. грн, у юридичному секторі– на суму 98,78 тис. грн.

Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

 

21 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів