На Закарпатті відремонтують 25 кілометрів доріг

На Закарпатті відремонтують 25 кілометрів доріг
Про проекти реконструкції доріг місцевого значення розповів директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

 

Він повідомив, що ще в цьому році повинні відремонтувати або укласти договори для ремонту 25 кілометрів автодороги.

Так, відбудеться поточний ремонт районної автомобільної дороги державного значення М-26 КПП «Вилок» - Вилок - Неветленфолу - КПП «Дяково». Для приваблення туристів відремонтують автомобільну дорогу загального користування місцевого значення С-071313 (Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин - Львів) – Кіреші («Долина Нарцисів»). Також буде здійснено поточний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Синевир – Колочава – Буштино.  

Кошти на реконструкції цих відрізків шляху надійдуть не лише з державного фонду регіонального розвитку, а й з бюджетів усіх рівнів. 

Uzhgorod.net.ua

 

22 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Саша 2016-11-24 / 23:27:49

    То хвалитеся що побудували нову дорогу Вілок-Дяково а тут не пройшло й місяця як завершили роботу а вже виділяють кошти на її ремонт а дорогу яку зняли з державного значення Теково-Дяково це вже не називається дорога добивають фури які їдуть до Румунїї на цю дорогу вже 7років не можуть знайти ні копійки.