В Ужгороді на вулиці Анкудінова автомобільний рух відновлять у вівторок

В Ужгороді на вулиці Анкудінова автомобільний рух відновлять у вівторок
Про хід робіт в Ужгороді з облаштування відведення поверхневих вод та будівництва каналізаційно-насосної станції на перехресті вулиць Антонівська-Анкудінова.

 

Як повідомив начальник управління капітального будівництва Ужгородської міської ради Адам Юрко, вже завершено роботи з прокладання напірної мережі (діаметром 2 х 150 мм довжиною 120 метрів) від каналізаційно-насосної станції на вулиці Антонівській до існуючого каналізаційного колектора на вулиці Руській.

Вчора і сьогодні, 23 листопада, роблять два збірні залізобетонні зливоприймачі під залізничним мостом, їх бетонують і потрібно не менше 7 днів для затвердіння цього бетону.

Також сьогодні і завтра, 24 листопада, облаштовують збірний залізобетонний колодязь (діаметром 1,5 м), до нього підключать два зливоприймачі, а сам колодязь приєднають до каналізаційно-насосної станції.

Водночас вивозять залишки ґрунту від проведення робіт та відновлюють щебеневе покриття.

Із понеділка, 28 листопада, відновлюватимуть асфальт і вже у вівторок, 29 листопада, планується відновити автомобільний рух під залізничним мостом на вулиці Анкудінова. 

Нагадаємо, проект дозволить вирішити багаторічну проблему з водою, що під час сильних злив накопичується під залізничним мостом.

 

23 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів