Уже 200 маленьких закарпатців написали листа Миколаю

Уже 200 маленьких закарпатців написали листа Миколаю
Усередині листопада на Закарпатті стартувала щорічна всеукраїнська акція листів до Миколая "Миколай про тебе не забуде".

 

Так, шанований святий уже отримав близько 200 листів від закарпатців. Утім, акція продовжується, тож до 16 грудня всі діти можуть надсилати свої листи за адресою: Ужгород, Головпошта, а/с 1 "а", “Святому Миколаю”. 

"Любі діти!

Щороку у холодні грудневі ночі, коли навколо все вкрите снігом, у віконечка, де живуть хороші і чемні хлопчики та дівчата заглядає добрий Святий Миколай. Він приходить непомітно, і тільки до тих хто слухався та допомагав мамі і татові протягом усього року.

Але щоб про це дізнався Святий Миколай, йому треба надіслати свого листа в якому опишіть всі свої хороші справи та вчинки, а якщо ви самі не зможете цього зробити, то попросіть тата і маму написати і відіслати цього листа.

Для того щоб Миколай порадів за вас ви можете йому надіслати цікаві малюнки про нього, зиму і веселі зимові свята. А ваш лист у далеку країну Лапландію, де серед дрімучих лісів і вічних морозів живе добрий Святий Миколай, надішлють його помічники-миколайчики із Закарпаття!" 

Джерело: Ужгородський прес-клуб

 

24 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів