Чоп є лідером в Україні по контрабанді та міграції

„Контрабанда несе загрозу національній безпеці України, - заявив в ході зустрічі з журналістами Секретар національної безпеки і оборони Петро Порошенко. – Тому сьогодні потрібно протистояти контрабандистам організованими діями всіх силових структур ”.

 

За судженням Петра Порошенка, в кожному прикордонному регіоні ? проблеми з нелегальним ввозом контрабандних товарів та міграцію населення, але ? чотири основних міста, де ця проблема найбільш загострена - Чоп, Луганськ, Суми, Придністров?я.
?Позиція боротьби з контрабандою ? принциповою для України, - заявив Секретар національної безпеки і оборони. ? Я впевнений, що ця програма набула другого дихання: Міністерства оборони, МВД, транспорту, зв?язку скоординують роботу таким чином, щоб посилити всі кордони, облаштувати їх новою технікою?.
За словами Петра Порошенка, в рамках протидії контрабандистам буде реалізовуватися окрема програма відродження прикордонного села. ?Мешканці таких селищ мають бути нашими союзниками, - заявив Секретар національної безпеки і оборони України. ? Для цього державі потрібно зробити їм крок назустріч?. Таким кроком повинні бути підвищення пенсій, заробітної плати, створення нових робочих місць. ?Я хочу, щоб діти прикордонних селищ могли спокійно вчитися, а не за дрібні гроші допомагати контрабандистам перетинати кордон, - підкреслив Петро Порошенко. ? Тому ми ма?мо зробити сприятливі умови для життя батьків цих дітей?.
На прес-конференції Секретар національної безпеки і оборони України заявив, що для здійснення програми ?Контрабанда-СТОП!? потрібні бажання і політична воля влади.

[i]UA reporter[/i]

 

27 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів