Щоб купити собі чоботи, чоловік поцупив гроші з картки співмешканки у Сваляві

Щоб купити собі чоботи, чоловік поцупив гроші з картки співмешканки у Сваляві
Працівники Свалявського відділення поліції затримали чоловіка, який витрачав гроші своєї співмешканки.

 

З повідомленням про крадіжку до поліції звернулася жителька Сваляви. Жінка повідомила, що з її помешкання  вкрали  банківську картку.  З неї невідомий  зняв кошти в сумі 1500 гривень.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився співмешканець заявниці.

53-річний чоловік всіляко заперечував свою вину. Правоохоронці довели його причетність до скоєння крадіжки, показавши йому фото з банківського терміналу, на якому чітко видно його обличчя. Чоловік визнав свою вину та розповів, що за крадені гроші купив собі зимові чоботи, а решту витратив на дрібниці. 

Відносно підозрюваного також  скеровані до суду матеріали з обвинувальним актом за спричинення ним тілесних ушкоджень його співмешканці. 

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За вчинене чоловіку доведеться понести покарання за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), повідомляють у відділі комунікації поліції  Закарпатської області.

 

 

25 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів