Москаль оприлюднив списки закарпатських дезертирів

Москаль оприлюднив списки закарпатських дезертирів

 

Список призваних військовими комісаріатами Закарпатської області військовослужбовців, котрі самовільно залишили військові частини.

 Захищати України від агресора – це конституційний обов’язок кожного громадянина. Стаття 65 Конституції України гласить: «Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України». Чимало закарпатців захищають свою країну в ході бойових дій на Донбасі, а дехто пожертвував за Україну власним життям. Ці люди заслуговують на шану й повагу. 

На жаль, окремі військовослужбовці, призвані військкоматами із Закарпаття, самовільно залишили військові частини або дезертирували. Зараз їх розшукують правоохоронці. 

 Область має знати не тільки своїх героїв, але й боягузів, котрі заслуговують на ганьбу й кримінальну відповідальність, – заявляє Геннадій Москаль. – Тому надаємо список самовільників та дезертирів, переданий із обласного військового комісаріату, для ознайомлення громадськості та повідомлення про їх місцезнаходження правоохоронним органам.

 

 

28 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ужгородець 2016-11-28 / 20:44:47

    Ну не хочуть хлопці йти в армію.
    Для чого їх заставляти ?