Тячівським вогнеборцям чеські побратими передали аварійно-рятувальне спорядження

Тячівським вогнеборцям чеські побратими передали аварійно-рятувальне спорядження
29 листопада тячівські рятувальники отримали благодійну допомогу від міста Яблунков Чеської Республіки, яке незабаром стане містом-побратимом Тячева.

 

До райвідділу ДСНС завітав Іван Фіцай - директор благодійного фонду «Карітас імені Олександра Хіри». За дорученням чеської сторони, він привіз моторизоване аварійно-рятувальне спорядження для місцевих вогнеборців. Поважний гість вручив гуманітарну допомогу начальнику РВ У ДСНС України у Закарпатській області Михайлу Горбану, а той, у свою чергу, передав спецобладнання бійцям 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.

Усього рятувальники отримали бензинову підстанцію марки LUCAS в комплекті з двома гідравлічними домкратами та розжимачем, а також ручний насос. Дане спорядження буде дуже ефективним у щоденній роботі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, передусім дорожньо-транспортних пригод.

Від імені рятувальників начальник райвідділу Михайло Горбан щиро подякував місцевій громаді за розуміння проблем пожежно-рятувального підрозділу щодо забезпечення та необхідності оновлення спорядження бійців Служби порятунку «101». 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

30 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів