У львівському "Книжковому дворику" побувало в гостях Закарпаття

У львівському "Книжковому дворику" побувало в гостях Закарпаття
28 листопада у львівській книгарні «Книжковий дворик» відбулася зустріч «Закарпаття в гостях у Львові». Ужгородський письменник Олександр Гаврош представив три свої цьогорічні новинки – «Легенди Срібної Русі», «Таємниця Ерделі» та «Сім п’єс про любов до Батьківщини».

 

Модератор зустрічі, відомий львівський літератор, який народився на Хустщині, Василь Ґабор назвав Олександра Гавроша певним феноменом, адже проявляє свій хист у найрізноманітніших жанрах – поезія, проза, дитяча література, драматургія, публіцистика. Письменник і видавець Олександр Масляник відзначив високий рівень творів ужгородця.

Господиня крамниці, відома галицька пропагаторка літератури Любов Хомчак наголосила, що про ситуацію на Закарпатті дізнається із дописів Гавроша на «Радіо свобода».

На зустріч прийшли батьки з дітьми, які виросли на дитячих творах закарпатця. Читачі цікавилися, чому автор почав писати п’єси, чи не розчарований фільмом «Іван Сила», над чим працює зараз, чому кожен наступний твір є інакшим за змістом і формою.

Зустріч проходила у невимушеній товариській атмосфері. Наприкінці було домовлено про співпрацю закарпатських літераторів із книгарнею «Книжковий дворик», зокрема відтепер тут можна буде придбати видані на Закарпатті книжки.

uzhgorod.net.ua

 

30 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів