10 місць, де точно не варто ховати гроші

10 місць, де точно не варто ховати гроші
Як показує статистика, від крадіжок не застрахований ніхто. Адже від бувалих "домушників" практично немає порятунку.

 

Вони здатні зламати будь-який замок, проникнути в будь-яку квартиру, розкрити сейф або попросту винести його.

Застрахувати себе від таких проникнень практично неможливо. Але ви можете скоротити власні збитки: не зберігати великі суми грошей вдома, застрахувати майно і установити сигналізацію. 

Якщо ви станете жертвою злодія професіонала, то, швидше за все, усі коштовні речі все-таки втратите. Але від "гастролерів" можна захиститися. Головне - не робити дурниць, які навіть зафіксовані в статистичних таблицях. А саме, ховати речі в "затишних місцях", куди злодії навідуються першою справою. 

Ось десять найбільш популярних "схованок": 

1. У ящиках тумбочок, столів, стінок, секретерів, у скриньках, піаніно тощо. Навряд чи ці місця взагалі можна назвати схованками, але для тих, хто зберігає гроші вдома, вони одні з найбільш популярних. 

2. Серед одягу: у панчохах, шкарпетках, кишенях, у підкладці, у кошику з брудною білизною. Навіть не сподівайтеся, що злодій буде гидуватися або ж виявить тактовність і не буде ритися у вашій білизні. Звичайно, є шанс, що грабіжник розгубиться від достатку ганчір'я і у нього опустяться руки, але це навряд чи. 

3. У книгах та дисках. Злодії теж стежать за статистикою, і вона їм повідомляє, що гроші в книгах зберігає кожний п'ятий. Перерита домашня бібліотека - одна з головних деталей картини злочину. 

4. Під матрацом. Мало хто в цьому зізнається, але люди по старинці воліють зберігати гроші саме там. 

5. За дзеркалами, картинами, фотографіями та настінними килимами. Ви намагалися, акуратно приклеювали скотчем купюри до заднього боку, потім вішали цю складну конструкцію на стіну. Після цих зусиль більш недоступними гроші стали тільки для вас (коли-небудь вам доведеться проробляти ту ж процедуру у зворотному порядку). Злодій же всі ваші старання знищить одним ривком. 

6. У бачку унітаза та за решіткою вентиляції. Можливо, це фільми так впливають на підсвідомість громадян, але багато хто воліє зберігати гроші саме там. 

7. На кухні: у холодильнику, у металевих банках і духовці. Після того, як злодій перевірить вашу кухню на наявність грошей, він може також її обстежити на предмет делікатесів. Якщо ви у відпустці, і він точно знає, що йому ніхто не завадить, то по приїзду ви виявите не тільки сліди пограбування, але й чаювання. 

8. На антресолях. Грабіжника не зупинить достаток різнорідного мотлоху - він просто вивалить його на підлогу, перевірить усі підозрілі предмети, а порожні антресолі - на наявність схованки. 

9. У побутовій техніці. Швидше за все, якщо злодій не знайде схованку, то просто прихватить її разом з апаратурою. 

10. Під паркетом, кахлем і за шпалерами. Від "гастролерів" там можна приховати гроші, але для професіоналів такі схованки не перешкода.

Джерело: poradnyk.com.ua

 

30 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів