У Держприкордонслужбі України назвали основну загрозу на закарпатськомму кордоні

У Держприкордонслужбі України назвали основну загрозу на закарпатськомму кордоні
Як розповів Слободян, злочинці все активніше використовують малу авіацію

 

Основними загрозами на українсько-угорському кордоні залишаються спроби налагодження каналів незаконної міграції вихідців з африканських країн і країн Близького Сходу з Україною в Угорщину. Про це на брифінгу повідомив помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян.

За його словами, напередодні в Будапешті відбулося засідання головних прикордонних уповноважених України та Угорщини Віктора Назаренко і Жолта Халмоші.

"Всього за 10 місяців цього року через спільний кордон оформлено понад 7 млн ??осіб і 2 млн транспортних засобів, тоді як в 2015 році за аналогічний період - не менше 6 млн осіб і 1,6 млн транспортних засобів", - розповів Слободян.

У той же час, зазначив він, на 20% зросла кількість осіб, які не пропущених через кордон. Так, в цьому році було відмовлено у пропуску 903 особам, тоді як в 2015 році - 748 особам.

"Також учасники відзначили, що основними загрозами на українсько-угорському кордоні залишаються спроби налагодження каналів незаконної міграції вихідців з африканських країн і країн Близького Сходу з Україною в Угорщину", - сказав Слободян.

Крім того, додав він, активної залишається протиправна діяльність по використанню малої авіації. Так, в 2016 році зафіксовано 29 таких випадків, тоді як в 2015 році - тільки 18.

За матеріалами Сегодня

 

01 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів