До сліз: про що попросили Миколая старенькі в ужгородському терцентрі

До сліз: про що попросили Миколая старенькі в ужгородському терцентрі
Написати, які подарунки хотіли б отримати від Святого Миколая, попросили мешканців міського територіального центру в Ужгороді. Організація православної молоді міста взялася знайти благодійників, щоб виконати бажання стареньких.

 

Звернення від однієї з учасниць і самі листи розміщено в соцмережі. У коментарях ідеться, що бльшість прохань уже "в роботі". 

У самому дописі йдеться: 

"Дорогі друзі і люди з добрим серцем?????. Прошу вас підтримати акцію, що організовує православна молодь м.Ужгорода. В день свята Миколая Чудотворця, зробити маленьке чудо чи казку для людей яким цього дуже не вистачає. Вони схожі на дітей, але хочеться бачити більше радості в їх очах. Це старенькі, котрі проживають в Ужгородському міському територіальному центрі по обслуговуванню населення (будинок пристарілих) і більшість з них не мають рідних, котрі могли би їм подарувати хоч трохи любові. Ми вирішили спитати у них самих, чого б вони хотіли? І деякі листи дуже скромні, деякі взагалі нічого не просять. Ви можете вибрати будь-який лист і спробувати здійснити його...???якщо хочете можете здійснити тільки частину побажань з листа. Жовті цифри то номер листа. Якщо в листі нічого матеріального людина не просить, можна на свій розсуд , щось придумати і подарувати. Якщо ви обираєте лист в коментарях пишіть, що він зайнятий. За довідкою можете зветратися 0661486528 Марія"

Самі листи самотніх літніх людей проймають до сліз. 

 

04 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів