90 проектів за кошти державного фонду регіонального розвитку завершують на Закарпатті

90 проектів за кошти державного фонду регіонального розвитку завершують на Закарпатті
 На Закарпатті завершують реалізацію проектів, які втілюються за кошти державного фонду регіонального розвитку

 

Обласна робоча група вивчає стан реалізації закарпатських проектів, які нині виконуються в області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Зокрема, оглянули виконання капітального ремонту будівлі дошкільного навчального закладу №2 в смт. Воловець, реконструкції системи теплопостачання Соймівської ЗОШ Міжгірського району та поточного ремонтуавтомобільної дороги місцевого значення Синевир - Колочава–Буштино.

Реконструкція цих об єктів, яка здійснювалася цьогоріч за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів (90% та 10% відповідно) наразі завершена, кошти освоєні в повному обсязі, - інформують у департаменті економічного розвитку та торгівлі ОДА.

«Завдяки капітальному ремонту садочку у Волов
ці, якого заклад не мав за останні тридцять років, вдалося вирішити, зокрема, його велику енергозатратність. У Соймівській школі в результаті реконструкції встановили твердопаливний котел. На Міжгірщині відремонтовано покриття автодороги Синевир-Колочава-Буштино. У цьому районі за кошти ДФРР цьогоріч відремонтовано і дорогу до озера Синевир, що значно збільшило кількість туристів у цьому напрямку», - повідомив директор департаменту Денис Ман.

Наразі в області за кошти державного воду регіонального розвитку реалізовується 90 проектів. Завершити об’єкти в усіх районах планують до кінця року.

 

05 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів