Понад 50 звернень ужгородців розглянуто на особистому прийомі міського голови Богдана Андріїва

Понад 50 звернень ужгородців розглянуто на особистому прийомі міського голови Богдана Андріїва
З питаннями про виділення землі і включення в плани на наступний рік ремонту дахів, фасадів, тротуарів, доріг, внутрішньоквартальних територій сьогодні було найбільше звернень на особистому прийомі Ужгородського міського голови Богдана Андріїва.

 

Більше 50 звернень і більше 70 осіб побували у великому залі Ужгородської міськради, де, крім міського голови, були присутні і керівники структурних підрозділів, з питаннями до яких найчастіше звертаються ужгородці, тому абсолютну більшість питань вирішували одразу ж.

Приходили навіть із парадоксальними питаннями. Скажімо, багато років не розпайовували землі одного з радгосп-заводів поруч із Ужгородом, тепер же люди отримали листи щодо оформлення документів, однак деякі ділянки опинилися в межах міста, інші ж, поруч, уже в компетенції району, відтак потрібно попрацювати Держгеокадастру.

Особливо багато було сьогодні звернень щодо ремонту електрощитових – деякі з них у такому технічному стані, що може виникнути пожежа. Зверталися також із питаннями вирізки аварійно небезпечних дерев, безпеки руху через обмежену видимість на дорозі.

Чимало було прохань про виділення матеріальної допомоги, насамперед на лікування.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

06 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів