В Ужгородській міській раді відбулися сьогодні урочистості до Дня місцевого самоврядування

В Ужгородській міській раді відбулися сьогодні урочистості до Дня місцевого самоврядування
Керівництво міста - міський голова Богдан Андріїв, його заступники Іштван Цап та Олександр Білак, керуючий справами виконкому Олена Макара, а також поважний гість - перший керівник Ужгорода після здобуття Україною незалежності, Почесний громадянин, голова Ради старійшин міста Еміл Ландовський - вітали зі святом.

 

У великій сесійній залі з цієї нагоди зібралися працівники міської ради, депутати, представники громадськості.

Після того, як прозвучав Гімн України, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв наголосив, що робота в органах місцевого самоврядування – неспроста і дуже відповідальна, однак кожен працівник міської ради повинен сумлінно виконувати свої обов'язки, бути терплячим та виваженим у спілкуванні з ужгородцями, намагатися їм максимально допомагати.

Богдан Євстафійович подякував усім за роботу, побажав міцного здоров’я, щастя, наснаги, миру та добробуту в родинах.

Еміл Ландовський, крім вітання, поділився спогадами, як працювалося у міській раді на початку 90-х, зокрема, коли бюджет міста становив мільярди купоно-карбованців, які кожного дня потрібно було негайно використовувати, бо інакше наступного дня все з'їдала інфляція. Сьогодні, на щастя, міська рада працює у зовсім інших, хоч також непростих умовах, тому Еміл Федорович побажав терпіння та успіхів у роботі, нових досягнень.

З нагоди свята міський голова Богдан Андріїв вручив грамоти депутатам міської ради, громадським активістам та працівникам міської ради і виконкому.

 

07 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів