Очільник Закарпатської поліції вирішував наболілі питання мешканців Рахова

Очільник Закарпатської поліції вирішував наболілі питання мешканців Рахова
8 грудня начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провів виїзний прийом громадян в місті Рахові. Більшість проблемних питань, з якими зверталися громадяни, вдалося вирішити одразу

 

За консультацією та  пропозиціями щодо співпраці на особистий прийом головного поліцейського краю прийшли представники органів місцевого самоврядування, голова Рахівської районної ради, а також місцеві мешканці.

Згадуючи нещодавню подію із затриманням місцевими поліцейськими озброєного злочинця,  очільник Рахівської районної ради Василь Дан подякував  полковнику за добре організовану роботу правоохоронців у напрямку боротьби з криміналітетом.

Представники територіальних громад району запропонували своє бачення співпраці населення з новоствореними групами швидкого реагування та дільничними офіцерами. Адже більша частина роботи працівників саме згаданих підрозділів полягає у тісній взаємодії з громадянами, які в свою чергу ідуть на контакт з поліцейськими та сприяють їм у роботі.

Частин питань, з якими прийшли місцеві мешканці, Роман Стефанишин вирішив одразу ж. До прикладу, громадяни зверталися з побутовими проблемами, через сутички із сусідами та щодо строків розслідування і розгляду кримінальних проваджень.

Нагадуємо, що очільник Закарпатської поліції проводить особисті виїзні прийоми в кожному районі області – спілкується з місцевими жителями, представниками влади та журналістами, щоб знати про проблемні питання того чи іншого населеного пункту з перших вуст, та приймати міри щодо їх вирішення.

За матеріалами відділу комунікації поліції в Закарпатській області

 

09 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів