«Пересічники» про бійку з прикордонниками на КПП «Ужгород»

«Пересічники» про бійку з прикордонниками на КПП «Ужгород»
Свою позицію про конфлікту ситуацію на контрольно-пропускному пункті «Ужгород», яка мала місце 30 листопада 2016 року.

 

Активісти стверджують, що протягом останнього часу на Закарпатті має місце цькування власників автомобілів з іноземною реєстрацією працівникам Держприкордонслужби.

Мова іде про встановлення огорожі у пункті пропуску «Ужгород», яка суттєво утруднює пересування КПП. Активісти стверджують, що під час зустрічі з представником державної прикордонної служби, їм повідомили, що такого поняття як «пересічка» більше не буде. На офіційний ж запит до керівництва Державної прикордонної служби активістам було повідомлено, що дозвільних документів на встановлення огорожі на КПП «Ужгород» нема. 

За словами Павла Білецькому, під час так званої «пересічки» по малому колу до активістів застосували фізичну силу.

«Вони сказали, що їх не цікавить ані відповіді керівництва, ані ніші папери, якими ми апелювали», - зазначив Павло Білецький.

Вони також повідомили, що вони просили Геннадія Москаля посприяти тому, щоб незаконну огорожу знесли. Натомість він повідомив, що огорожа була встановлена за ініціативи словацької сторони. Проте, як повідомили в ГО «ЗАВТРА», ані ген консул Словаччини в Ужгороді Янка Буріанова, ані словацькі прикордонники не мають жодного відношення до цього. 

Ужгород.нет

 

09 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Славко 2016-12-10 / 17:53:40

    Браво митниця! Так скоро на кордоні все накінець налагодиться! Задовбали польськобляшники