Виноградово продовжує співпрацю із словацьким містом-побратимом Вранов-над-Топльов

На минулому тижні делегація Виноградівської міської ради побувала на урочистостях з нагоди 735-річчя м. Вранов-над-Топльов.

 

На минулому тижні делегація Виноградівської міської ради побувала на урочистостях з нагоди 735-річчя м. Вранов-над-Топльов. Делегацію виноградівців очолював міський голова Михайло Попович. В поїздці також взяли участь депутати міської ради Андрій Гріга та ?ван Стойка, співачка Агнеса Гриценко, яка успішно виступила на святковому концерті у Словацькому місті-побратимі.
Активне співробітництво Виноградова і Вранова-над-Топльов розпочалося близько двох років тому. За цей час відбулось вже кілька обмінів делегаціями і творчими колективами. На черзі активізація співробітництва по обміну досвідом в розбудові інфраструктури та розвитку економіки міст, спільна участь у розробці заявок на грантові проекти за Програмою Добросусідства, оголошеною ?вропейською Комісі?ю. Під час перебування у Вранові-над-Топльов виноградівська делегація спілкувалася з делегаці?ю польського регіону Дінов, в результаті чого досягнуто домовленості про майбутн? укладення договору про співпрацю. Наразі Виногрвдово вже багато років активно співпрацю? з угорським містом-побратимом Нірбатором.

[i]АМУ[/i]

 

01 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів