Закарпатські юні дзюдоїсти з медалями повернулися із загальноукраїнського турніру

Закарпатські юні дзюдоїсти з медалями повернулися із загальноукраїнського турніру
Вихідні минулого тижня стали були насиченими ?для представників Ужгородської районної федерації дзюдо, які взяли участь у всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків різної вікової категорії.

 

Змагалися спортсмени майже з усіх куточків України у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор», що в Хмельницькому. Загалом же на турнірі було представлено близько 400 учасників (26 команд 10 областей держави).

Масштабне свято популярного виду східного єдиноборства присвятили 50-річчю Державного підприємства «Новатор» та 10-річчю однойменного спортивного клубу. Одразу на трьох татамі змагались юні спортсмени за право стати кращими у своїх вагових категоріях. Запекла боротьба між юними дзюдоїстами визначила кращих.

Ужгородська районна федерація дзюдо на чолі з старшим тренером Дмитром Смагіном та тренером Ростиславом Балашовом теж долучилась до участі у змаганнях. І що важливо, повернулись додому з нагородами — разом з друзями-колегами з ужгородської ДЮСШ, які теж зуміли завоювати доволі високі місця.

У складі команди з районної федерації виступали Лев Смагін, Іван Павлючок та Микола Чорнак. Лев впевнено здолав початковий рубіж за рахунок чистих перемог і прямував до фіналу. Однак у півфінальній схватці з хмельницьким спортсменом зазнав поразки через рішення арбітра, який розцінив технічну дію Лева, як заборонену. Уже у поєдинку за бронзу Лев Смагін зумів зубратися духом та завершити турнір на мажорній ноті та медаллю. Він переміг свого супротивника — оцінкою юко. Виступ Івана Павлючка теж сміливо вважається успішним. Спортсмен доклав максимальних зусиль, аби пробитись до вирішальної частини змагань, щоправда не вистачило дещиці, аби святкувати перемогу у турнірі. У фіналі Іван поступився одеситу і таким чином вдовольнився срібною нагородою. Також у своїй категорії непоганий результат продемонстрував Микола Чорнак, який завоював 5-е місце, повідомляє інформаційний відділ Ужгородської районної федерації дзюдо.

 

13 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів