Студенти-юристи з УжНУ знайомились з майбутньою професією

Студенти-юристи з УжНУ знайомились з майбутньою професією
На екскурсію в обласне управління поліції завітали три десятки студентів юридичного факультету УжНУ. Можливо, що після цікавої та пізнавальної екскурсії хтось із юнаків чи дівчат захоче й сам у майбутньому працювати в поліції

 

Три десятки студентів першого курсу юридичного факультету Ужгородського національного університету відвідали сьогодні Головне управління Національної поліції в Закарпатській області. Супроводжував студентів їхній викладач Віталій Дацюк.

Вітала гостей начальник відділу юридичного забезпечення ГУНП області Світлана Щадей. Екскурсія управлінням розпочалася з музею Закарпатської поліції. Про історію музею, його минуле й сьогодення, про нові експонати, привезені з війни на сході України, гостям розповіли працівники відділу комунікації ГУНП.

Далі в клубі поліції перед гостями виступили працівники юридичного відділу ГУНП Оксана Олашин та Олеся Чубелка, а також Андрій Готько з кадрового управління обласної поліції. Вони розповіли про структуру закарпатської поліції, роботу окремих служб, а також про умови прийому на службу в поліцію. Відповіли й на запитання майбутніх юристів.

Завершилася екскурсія в Центрі управління нарядами поліції, керівник якого Сергій Вишиван розповів про те, як працює служба 102, як поліція реагує на повідомлення громадян про скоєні злочини.

На завершення Віталій Дацюк подякував правоохоронцям за цікаву й змістовну екскурсію.

Сподіваємося, що після успішного завершення навчання в університеті хтось із сьогоднішніх гостей захоче стати правоохоронцем і працювати в поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів