В Ужгороді фахівці регуляторної служби навчать місцеве самоврядування і чиновників правильно складати документи

В Ужгороді фахівці регуляторної служби навчать місцеве самоврядування і чиновників правильно складати документи
Закарпаття відвідає голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна

 

У п’ятницю, 16 грудня, в прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг голови Державної регуляторної служби України Ксенії Ляпіної. Вона розповість про новітні інструменти державного управління, аналіз регуляторного впливу та М-тест. Початок о 9.30.

У програмі візиту – навчальний семінар для держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування Закарпаття, під час якого фахівці ДРС та експерти Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) навчатимуть новітнім інструментам державного управління, аналізу регуляторного впливу та проведенню М-тесту.

Початок семінару о 10.00.

Довідково: Державна регуляторна служба України та Програма USAID ЛЕВ проводять навчальні семінари для працівників органів державної влади та місцевого самоврядування з метою поширення знань та навичок щодо використання нової європейської методики АРВ, частиною якої є М-тест, у зв’язку із вступом у дію Постанови КМУ від 16.12.2015 р. № 1151. Вимогою цієї постанови є супровід цифровими розрахунками кожного проекту регуляторного акту.

За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

 

14 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів