Обласним обранцям перед Новим роком працювати і працювати: на розгляд сесії винесено майже 60 питань

Обласним обранцям перед Новим роком працювати і працювати: на розгляд сесії винесено майже 60 питань
Третє пленарне засідання 5-ї сесії облради відбудеться 22 грудня

 

Відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної ради Михайла Рівіса (від.07.12.2016 № 92/01-49) у четвер, 22 грудня, об 11-й годині у залі засідань облради відбудеться третє пленарне засідання п’ятої сесія облради VІІ скликання.

Сформовано проект переліку питань, пропонованих для розгляду на 3-му засіданні. Зокрема:

1. Про депутатські запити.

2. Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області на території області. 

3. Про роботу Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області упродовж 2015 – 2016 року та про стан виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції у розрізі адміністративно-територіальних одиниць області

4. Про затвердження проекту зон санітарної охорони свердловини № Т-18 родовища мінеральних лікувальних вод «Теплиця», яка розташована  на північній околиці м. Виноградів. 

5. Про затвердження Положення про основні засади управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області. 

6. Про затвердження Положення про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області. 

7. Про затвердження Положення про порядок відчуження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області.

8. Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області. 

9. Про затвердження Положення про управління з питань забезпечення повноважень щодо управління об’єктами спільної власності Закарпатської обласної ради

10. Про заходи щодо підвищення ефективності використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області.

11. Про визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень обласної ради.

12. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради» у новій редакції

13. Про внесення змін до рішення обласної  ради від 28.07.2016 № 392 «Про прийняття із державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області рухомого та нерухомого майна професійно-технічних навчальних закладів».

14. Про внесення змін до рішення обласної ради від 5 січня 2016 року № 141 «Про структуру і чисельність виконавчого апарату обласної ради, витрати на утримання ради та її виконавчого апарату на 2016 рік». 

15. Про внесення змін до рішення обласної ради від 13 жовтня 2016 року № 532 «Про повноваження голови обласної ради VІІ скликання»

16. Про внесення змін до Програми створення та впровадження містобудівного кадастру Закарпатської області на 2014 – 2018 роки.

17. Про внесення змін до Програми «Центр культур національних меншин Закарпаття» на 2016 – 2020 роки

18. Про внесення змін до Програми діяльності державної установи «Закарпатський обласний контактний центр» на 2017 – 2019 роки

19. Про звіт департаменту фінансів облдержадміністрації про виконання обласного бюджету за 2 квартал 2016 року

20. Про звіт департаменту фінансів облдержадміністрації про виконання обласного бюджету за 3 квартал 2016 року. 

21. Про обласний бюджет на 2017 рік

22. Про Програму фінансового забезпечення розвитку транскордонної співпраці органів місцевого самоврядування Закарпатської області на 2017 рік. 

23. Про Програму фінансової підтримки комунально-експлуатаційного, автотранспортного господарства облдержадміністрації та збереження будинку обласної ради і облдержадміністрації як пам’ятки архітектури на 2017 рік

24. Про Програму економічного і соціального розвитку Закарпатської області на 2017 рік

25. Про Програму розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки. 

26. Про стан фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що реалізовуються в області за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, та проектні пропозиції на 2017 рік 

27. Про Програму «Громадські організації у розвитку Закарпаття на 2017 – 2019 роки».

28. Про Програму підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» на 2017 – 2020 роки.

29. Про обласну Програму боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2021 року

30. Про обласну цільову соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 – 2021 роки.

31. Про   затвердження Положення про Академічний камерний хор «Кантус». 

32. Про затвердження Положення про обласний організаційно-методичний центр культури

33. Про затвердження Статуту Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Федора Потушняка

34. Про затвердження Статуту Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.  

35. Про затвердження Статуту Закарпатського обласного краєзнавчого музею імені Тиводара Легоцького

36. Про затвердження Статуту Закарпатського обласного музею архітектури та побуту

37. Про затвердження Статуту Закарпатського академічного обласного театру ляльок

38. Про затвердження Статуту Закарпатського обласного угорського драматичного театру

39. Про затвердження Статуту Закарпатського обласного державного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв.

40. Про затвердження Статуту Закарпатської обласної філармонії

41. Про затвердження Статуту Закарпатського обласного художнього музею ім. Й. Бокшая.

42. Про затвердження Статуту Ужгородського державного музичного училища ім. Д. Є. Задора.

43. Про затвердження Статуту Ужгородського коледжу культури і мистецтв.  

44. Про затвердження директора Закарпатського обласного музею архітектури та побуту. 

45. Про Програму діяльності Закарпатського регіонального відділення Пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України», редакційно-видавничої групи обласної книги «Реабілітовані історією» і редколегії з підготовки та випуску «Зводу пам’яток історії та культури Закарпатської області» на 2017 рік

46. Про Кодекс етики для голови і депутатів обласної ради. 

47. Про Положення про етичну комісію.

48. Про надання згоди на заснування Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» спільно із Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних  рад неприбуткової організації  – УСТАНОВИ «ЦЕНТР РОЗВИТКУ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ».

49. Про структуру і чисельність виконавчого апарату обласної ради, витрати на утримання ради та її виконавчого апарату на 2017 рік. 

50. Про план роботи обласної ради на 2017 рік. 

51. Про затвердження Меморандуму про міжрегіональну співпрацю між Полтавською обласною радою, Закарпатською обласною радою та Івано-Франківською обласною радою

52. Про затвердження Програми розвитку співробітництва на 2017 рік між Закарпатською обласною державною адміністрацією (Україна), Закарпатською обласною радою (Україна) та Загальними Зборами області Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина).

53. Про Програму розвитку фізичної культури і спорту в Закарпатській області на період до 2020 року.

54. Про Регіональну програму протиепідемічних заходів та боротьби з інфекційними хворобами в області на 2017 – 2021 роки.

55. Про Програму забезпечення медикаментами, виробами медичного призначення і проведення безкоштовного зубопротезування ветеранів війни та пільгової категорії населення області на 2017 – 2021 роки

56. Про затвердження Статуту комунального закладу «Обласний госпіталь ветеранів війни» у новій редакції

57. Про затвердження Переліку інвазійних видів рослин Закарпатської області.

58. Про програму мобілізаційної підготовки Закарпатської області на 2017 рік. 

Остаточний перелік питань, які розглядатиме депутатський корпус облради на третьому пленарному засідання 5-ої сесії, визначать на президії облради, засідання якої відбудеться 19 грудня п.р.

Прес-служба Закарпатської облради

 

14 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів