Ужгородський футзальний чемпіонат стартує 15 січня

Ужгородський футзальний чемпіонат стартує 15 січня
Учора в прес-центрі телеканалу «Тиса 1» відбулася перша робоча нарада із представниками заявлених команд в Ужгородській футзальній лізі. Організатори запропонували кілька варіантів формату проведення чемпіонату, обговорили організаційні аспекти змагань, час та місце проведення ігор.

 

Як інформує сайт ФФЗ, 16 заявлених колективів, які виявили бажання брати участь в УФЛ будуть, згідно жеребкування, поділені на дві підгрупи по 8 команд. Перший етап пройде за коловою системою (кожна з кожною). Другий етап проведуть за олімпійською системою, де зустрінуться 4 кращі команди групи А та групи Б. Вони розіграють між собою місця з 1 по 8. Команди, які посядуть у групах місця з 5 по 8 також гратимуть за олімпійською системою та розіграють місця з 9-го по 16-те.

Змагання будуть проходити за міні-футбольними правилами. 2 тайми по 20 хвилин. Ігри будуть проходити у кращих спортзалах Ужгорода та Ужгородського району. Реєстраційний внесок з команди – 1700 гривень (сюди входить оплата за поле, суддів та лікаря). Нагороджувальна атрибутика буде надана ФФЗ. Основним полем змагань буде зал спорткомплексу «Зінедін» (у резерві – зали с/к Юність).

25 грудня у спорткомплексі «Зінедін» відбудеться перший святковий турнір з нагоди відкриття УФЛ, в якому візьмуть участь усі заявлені команди до чемпіонату. Вони ж бо між собою і розіграють Кубок відкриття ужгородської футзальної ліги. А старт футзального чемпіонату заплановано на 15 січня, грати будуть по неділям (хоча можливі і варіації з суботою чи буднями).

Роман Сенишин для uzhgorod.net.ua

 

15 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів