Закарпатські депутати хочуть повернути у Нацполіцію відділ боротьби з нарокотиками

Закарпатські депутати хочуть повернути у Нацполіцію відділ боротьби з нарокотиками
Однією з перешкод розвитку суспільства є вживання наркотичних засобів. Вкрай загрозливою є ситуація із незаконним розповсюдженням наркотиків у нашому краї.

 

Враховуючи суспільну значимість та звернення громадськості краю, обласна рада у ході другого пленарного засідання п’ятої сесії ухвалила рішення «Про Звернення Закарпатської обласної  ради  щодо  відновлення  у структурі  Головного управління Національної поліції у Закарпатській області  відділу боротьби із незаконним обігом наркотичних речовин»   та направила його Генеральному прокурору України Ю. В. Луценку, Голові Служби безпеки України В. С. Грицаку, Міністру внутрішніх справ України  А. Б. Авакову.

«Вважаємо, що однією з основних причин втрати контролю над поширенням наркотиків у області є реформування правоохоронних органів, що затягнувся у часі.

Так, постановою Кабінету Міністрів України № 886  створено Департамент протидії наркозлочинності як міжрегіонального територіального органу Національноїполіції. Наразі в складі департаменту створені 10 регіональних управлінь. В зв’язку з тим, що Управління з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської області розташоване у місті Львів та за відсутності належної кількості кваліфікованих працівників у  структурі  Головного управління Національної поліції Закарпатської області, проблема з розповсюдження наркотиків у краї вийшла з-під контролю та набула загрозливих масштабів». .

Тож, крайові парламентарі звернулися до керівників силових відомств з проханням взяти ситуацію під свій контроль та відновити у структурі Головного управління Національної поліції у Закарпатській області відділ боротьби із незаконним обігом наркотичних речовин, який був ліквідований в рамках реформування правоохоронних органів. 

Прес-служба Закарпатської облради

 

15 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів